Vrei să afli mai multe despre mine?

CV-ul meu te va ajuta să îți faci o idee mai clară despre pregătirea și experiența mea.

Răsfoiește-l aici

Îmi pare bine de cunoștință!

Eu sunt Dr. Cristina Tănase Damian și voi face tot ce îmi stă în putință să te ajut să devii părinte. Pentru că e și lupta mea să transform veștile proaste în vești bune.

Se spune că iadul are cazane și flăcări, dar știți cum arată, de fapt, iadul? Iadul începe de la noi de acasă, dintr-o baie. La primul test de sarcină negativ. Al doilea. Al treilea. Al 100-lea. Și se declanșează când ești rugată să iei un loc: haide să vorbim despre analize. Pământul îți fuge de sub picioare și îl strângi de mână pe omul de lângă tine. Să vrei să fii părinte și să nu poți – acesta e iadul cu care lucrez eu.

Cred că nimeni nu ar trebui să treacă singur, fără ajutor medical și emoțional, prin repetate trăiri ale dezamăgirii. Miracolul unei noi vieți începe în cabinet, cu un DAR, la propriu și la figurat. Da, sunt probleme, DAR le rezolvăm împreună. Încercăm să găsim soluții. Tehnologia evoluează în fiecare zi. Tratamentele sunt din ce în ce mai puțin invazive și mai prolifice.

Ce-a rămas neschimbat, de când lumea, e empatia. Înțeleg prin ce trec oamenii care îmi calcă pragul. Știu și ce presupune asta, financiar și emoțional. Și mă lupt zi de zi să găsim soluția cea mai bună pentru cel mai frumos DAR cu care Universul ne-a înzestrat și la care pot să contribui și eu. Darul de-a fi părinte, de-a aduce pe lume un suflet.

De asemenea, specialitățile mele sunt și ginecologia, și obstetrica, nu doar infertilitatea. Indiferent de ce probleme ai sau ce nevoi, eu sunt aici să te ajut să fii bine.